Someday

Hellu! :)
Idag vaknade jag tidigt, väldigt tidigt tycker jag. Runt halv tio eller nio, kanske inte så tidigt. Aja, åt frukost, fixade mig och sen så åkte jag och min mamma till Haninge Centrum. När vi var där så gick vi in på Kicks och då gick jag direkt till Parfymerna. Där hittade jag Justins Parfym: Someday. Jag tvingade min mamma att köpa den. Vi tittade vidare och så köpte vi hårfärg till mig, riktigt röd hårfärg. :) Vi tittade vidare i olika affärer men hittade inget speciellt. Då ringde vi pappa och han skulle hämta oss. Medans vi väntade på honom så gick vi in på en mataffär och köpte mat och två donuts.

När vi kom hem så tjatade jag på min mamma att hon skulle färga mitt hår idag, men hon sa nej hela tiden. Men jag fick som jag ville till slut. Mitt resultat på håret får ni se imorgon. Jag och Emilie ska ha en lite photoshoot på Ängarna.

Som sagt så är det Valborgsmässoafton idag. Jag och Emilie ska gå ner till våran majbrasa här. Där ska jag köpa min älskade sockervadd! :D
Snart kommer min farmor och farfar hit och sma äta lite middag innan jag går till majbrasan runt femtiden. Då tar jag med mig min kamera och kanske får några bra bilder. :)


Riktigt gammal bild på mitt gamla hår, nu är det rött!

/ Jenny

Brunett så hett

Hellu! :) Nu har jag äntligen färgat håret och det blev skitsnyggt! Jag skojar bara, det är blött just nu så jag kan inte riktigt avgöra än hur mörkt det är. Jag sitter just nu ute på altanen och låter håret torka av luften. Har bara på mig shorts och en t-shirt. Summerfeeling or what? ;) Jenny har också färgat håret, fast det får hon berätta om själv! Nu ska jag.. Slappa! Haha. :D Förresten, jag hittade kamerasladden så nu laddas kameran för fullt! Tjolahopp, see ya later. / Emilie - mobilblogg

Valborgsmässoafton

Tjenahoppsan! :D
Idag så vaknade jag hur sent som helst. Nej, men jag vaknade halv elva.. Okej, det kanske inte var så sent. Jag åt frukost för en stund sedan, rostade mackor och Oboy. Kärlek. ♥ Jag har även bestämt med mamma att jag ska färga mitt hår idag! Vill bli brunare igen, min gamla färg håller nämligen på att gå ut och mitt hår ser lite missfärgat ut kan man lugnt säga. :( Jag önskar att jag kunde visa er hur det ser ut nu, men min kamera har inget batteri kvar och jag hittar inte den jävla sladden. Jag har sprungit runt i hela huset utan resultat!

Det är Valborgsmässoafton idag också! Som vanligt har vi ju våran majbrasa som ni kanske också har i eran ort/by? Haha. ;) Jag ska gå dit med Jenny och vi träffar nog några kompisar där nere också. Om jag hittar sladden till kameran så kanske den hänger med också, så ni får lite bilder! :) Nu tror jag att jag fick sms från Jenny, så måste svara på det men vi hörs väl lite senare med resultatet på min färgning och så, ajjt?


När man var blondin.. Goda tider. :)

/ Emilie


Veterinären?

Hej!
Idag var jag som sagt med Emilie. Vi slappade, fotade och var ute med Molly. Stackars Emilie med hennes pollenallergi, haha. Jag gick hem runt sextiden och åt middag. Efter det gick jag ut till Oliver och tog ut honom i koppel för att han såg så pigg ut. Jag var ute med honom i kanske en halvtimme sen så tog jag in honom och tittade på honom. Han ser helt konstig ut.. Ena hans öga kan han knappt öppna och hans nos ser sne ut. Han börjar bli lite mager också. :( Hans koppel som han har, har jag inte spänt ut eller något sen han hade den på sig sist, den kan man nästan stoppa in en hel hand i emellan. Jag börjar bli lite orolig om det är något allvarligt.. Så min pappa ska ringa veterinären och kolla om vi kan få en tid och åka in med honom dit så dom kan titta på honom om det är något. Han är ju rätt gammal, så vem vet. :(
Just nu nu sitter jag och tittar på tv och äter Sandwich. Det är min favoritglass om någon undrar. Snart ska jag titta på American Horror Story på tv 11. Egentligen är det ett konstigt program men jag har fastnat för det. Nu ska jag äta upp min glass och titta på tv. :)
Saknar dig så sjukt att det gör ont.

/ Jenny

Äckelpollen

Ello! x
Idag så har jag varit med Jenny och vi har väl mest slappat typ och fotat lite. Vi var ute med Molly och hon fick även hoppa lite idag, så hon var typ helt död sen när vi var klara. Jag har haft det ganska jobbigt idag, tack vare min pollenallergi. Den är så sjukt jobbig för mig, eftersom att mina ögon kliar och jag blir täppt i näsan. :( Det hjälper knappt med den medicinen jag tar. Jag ser ut som ett vrak, likblek och ful. Usch och blä. :S
Just nu så sitter jag och kollar på "Mästarnas mästare". Helt okej program, men jag hade nog föredragit en film. (Det är min fader som kollar på tv just nu) Jag gjorde nyss en header till min romanblogg, www.epicdirection.blogg.se. Den blev ganska bra om jag får säga det själv. :) Jag har även gjort headern till den här bloggen, om någon av er undrar! Tihi, var tvungen att skryta lite bara för det. Nej, nu tänkte jag fixa lite mer med headern!

En ganska gammal bild på mig och Molly. Hon är mycket tjockare nu, haha. ;)

/ Emilie

Jenny Reidmar

Hejsan!
Mitt namn är Jenny Reidmar och jag är 13 år, fyller 14 i september. Jag är en glad, konstig person som älskar musik, ridning och att fotografera. Jag rider på Blåkulla, precis som Emilie. Jag rider på måndagar klockan 18.00. Min favoritponny på Blåkulla heter Cilvia och är född -00 och är alltså 12 år. Förut hade jag en favoritponny som hette Konsum. Han finns tyvärr inte på jorden idag, utan betar på himlens gröna ängar. Han är av e. Egetofte Highnoon u. Cavallo Gull. Han var född -87.
Jag älskar att fotografera och gillar att fotografera djur, natur och människor, alltså lite allt möjligt. Jag fotograferar med en Panasonic Lumix DMC-FZ7. Jag har också en kanin som heter Oliver och han är 6 år. Det finns inte så mycket mer att skriva om mig. Jag har en bror som heter Jesper och han är allmänt jobbig.

Jag hoppas att ni kommer gilla våran blogg och läsa våra inlägg!


~Live, love, laugh.

/ Jenny

Emilie Karlman

Tjolahoppsan!
Mitt namn är Emilie Karlman och jag är 13 år, blir 14 i juni. Jag är en glad och (oftast) positiv tjej som älskar att vara bland djur och fotografera!
Jag rider på en ridskola som heter Blåkulla, där jag trivs väldigt bra. Jag rider på fredagar klockan 16.00. Min favorithäst, eller snarare ponny, heter Dillon. Han är född -98, alltså samma år som mig. Han är av e. Russian Ivory XX RP 113 u. Dockan. Enligt mig, världens bästa ponny. ♥ Jag får dock inte rida honom längre, då jag är för stor och det är väldigt synd för vi hann knappt tävla något tillsammans.
Förutom att rida på fritiden, så brukar jag som sagt fotografera en massa, umgås med vänner eller vara med mins husjur. Jag fotograferar med en Nikon Coolpix P500 och enligt mig så är den riktigt bra! Jag gillar mest att fotografera porträttbilder på både djur och människor. Jag har nämligen tre husdjur för tillfället, så det blir oftast väldigt mycket fotografering på dom. Två katter, Milo och Lucy, samt en kanin, Molly. Dom är verkligen mitt allt här i livet och jag älskar dom otroligt mycket! ♥
Det finns väl inte så mycket att berätta om mig egentligen, är jättedålig på att skriva presentationer. Jag har en mamma och en pappa, som de flesta. Sedan har jag tre syskon. En bror, Robin och två systrar, Therese och Sara.

Jag hoppas att ni kommer läsa den här bloggen som jag delar tillsammans med min allra bästa vän, Jenny!


~Live like there's no tomorrow.

/ Emilie


RSS 2.0